smash the cake

Hello!

Nu var det på tiden att visa dessa härliga bilder vi tog med min absolut bästa fotograf i Örebro Ateljé Rapid, nämligen ” Smash the cake”.  Själv gillar jag väldigt mycket den här nya trenden, det handlar trots allt om ditt barns första ett års kalas. Och varför inte kladda till det ordentlig med barnen första tårta som bakas just till ditt barn. Hade absolut gjort det till mina, men tyvärr då kom inte den här härliga trenden. De fina dekorationerna kommer från finaste butiken myperfectday. Som sagt älskar allt med tårtor och bakelser så självklart skulle vi göra denna häftiga ett års ”smash the cake”

Tårtan jag gjorde var väldigt enkelt vanlig vaniljsocker kaka med smörkräm

Här kommer lite bilder

006

Så här fin var tårtan

078

smile

079

Hoppsan

080

Oj vad kladdig

125

Hehehe

146

mums vad giott

153

vad är det där

171

Tack för mig, nu är jag mossat

2 comments

Lämna ett svar